Oma Projektini

Oma suunnitteluprojekti on edennyt keväällä harjoittelun lomassa hyvin.

Aikaisemmin jo kerroin täälläkin että suunnittelen ystävälleni sisustussuunnitelmaa. Palautetaanpa mieleen vähän , että millainen se on.
Kohde on siis 60-luvulla rakennettu pienehkö omakotitalo. Talo on alkuperäisessä kunnossa ja tarvitsee näin ollen täyden remontin.
Minulta kaivattiin erityisesti apua materiaalivalinnoissa. Että mitä hän laittaisi lattiaan, seiniin, kaapistoihin, laattoihin jne. Ja mitkä värit olisivat kivoja.
Sain häneltä hyvinkin tarkat ohjeet omista mieltymyksistä ja niitä kyllä noudatinkin. Lisäksi suunnitelmassa mietin remonttibudjettia, koska sen haluttiin olevan yhden ihmisen hallittavissa.
Aloitin tämänkin suunnitelman Pinterestin pöyhimisellä. Mitä värejä valitsen, mitä keittiöön, millainen pesuhuone jne.
Tilanahtaus tuli ongelmaksi pesuhuoneessa. Nyt suihku on ollut saunassa ja sieltä se haluttiin pois. Tästä seurasi se että pesukone ei enää mahtunut wc-pesuhuoneeseen. Se päätettiin sijoittaa keittiöön, jossa on tilaa ihan riittävästi.
Pääsisäisenä esittelin suunnitelman hänelle ja hän oli kovinkin tyytyväinen siihen:) On hienoa saada hyvää palautetta työstään, aina se jännittää että osuuko yhtään samoihin asiakkaan kanssa:)

Alkuperäinen pohjapiirros näyttää tältä.



Muutettu pohjapiirros.


Ruokailutila siirtyi olohuoneen yhteyteen.



Makuuhuone, johon toivottiin säilytystä ja toinen sänky lapsenlapselle.


Keittiöstä toive oli valkoiset ovet ja laminaattitaso.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Liiketilan remontti etenee

Turun linna ja tyylihuoneet

Ideoita kylpyhuoneeseen